ATSMA

Dienstenwijzer

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Naam en adres

Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Taxaties en Hypotheken 
Mr. Troelstralaan 31
1181 VD Amstelveen

Tel. 020- 3453273

Email: henk@atsma.nl
Email: anna@atsma.nl
Email: roy@atsma.nl
Email: info@atsma.nl
Email: ralph@atsma.nl
Email: thoke@atsma.nl

Website: www.atsma.nl

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12007764.

Aard van dienstverlening

 Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Taxaties en Hypotheken heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

  • Levensverzekeringen
  • Hypotheken
  • Financieringen
  • Pensioen 3e pijler

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen onze uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot de volgende onafhankelijke klachteninstantie:
Kifid
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.004663.

Adviesvrij en onafhankelijk

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning

Aan het begin van onze werkzaamheden informeren wij u over onze advieskosten. Tevens kunnen wij u adviseren welk beloningssysteem voor uw situatie passend is.