ATSMA

Ons kantoor

Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Taxaties en Hypotheken is een makelaars- en hypothekenkantoor in Amstelveen, aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Het kantoor staat ingeschreven in het SCVM en NRVTregister en is als zodanig herkenbaar als register makelaar taxateur particulier en bedrijfsmatig vastgoed. Tevens staat Henk Atsma ingeschreven in het register van Erkend Financieel Adviseur.
Bij Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Taxaties en Hypotheken staat de persoonlijke, vakkundige benadering en begeleiding centraal. Naast alle diensten rondom de makelaardij behoort de financiƫle dienstverlening, hypotheken en een advies met betrekking tot levensverzekeringen ook tot onze hoofdactiviteiten.

Ons team

Gurvesh Sekhon

Tot 7 jaar geleden woonde ik nog in India. Ik kom uit een makelaarsfamilie en nu ik in Nederland woon en werkzaam ben bij Atsma Makelaardij en Hypotheken begeleid ik hier veel Expats bij het ontzorgen van het gehele proces. Bent u benieuwd naar wat ik voor u zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat wij onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden kunnen bespreken.

Martijn Bart

Sinds 1 juni versterk ik het team van Atsma Makelaardij en Hypotheken. Momenteel volg ik de opleiding tot makelaar. Bent u benieuwd naar wat ik voor u zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat wij onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden kunnen bespreken.