Logger 158

1186 RV Amstelveen
Verkocht
€ 365.000 k.k.
87m2 wonen
0m2 perceel
2 slaapkamers
energielabel

Omschrijving

Op de vierde verdieping van het goed onderhouden complex “Logger 2” bieden wij dit ruim appartement van ca. 87 m². Het vierkamer appartement bevindt zich op de vierde verdieping en is per lift bereikbaar. De wijk Waardhuizen is groen en kindvriendelijk en ligt centraal ten opzichte van het winkelcentrum, openbaar vervoer en basisscholen. In de wijk kunt u kosteloos parkeren.

Via de besloten entree betreedt u met de lift de vierde verdieping. Eenmaal in de ruime hal heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder het toilet en aparte berging met wasmachine aansluiting. De badkamer is eveneens via de hal bereikbaar en beschikt over een douche en wastafel. De riante woonkamer is door de hoekligging voorzien van extra lichtinval. Vanuit de woonkamer is de eetkamer bereikbaar, indien gewenst kan deze kamer ook dienen als een extra (derde) slaapkamer. De half open keuken is voorzien van een keukenblok. De twee slaapkamers zijn van goed formaat en bereikbaar via de hal.
Het balkon met uitzicht over de groene omgeving is gelegen op het zuidwesten.

In de onderbouw van het complex heeft u toegang tot een separate berging voor onder andere het stallen van de fiets.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Waardhuizen en ligt op loopafstand van diverse speel- en groenvoorzieningen, openbaar vervoer en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor een uitgebreider assortiment aan winkels, ligt tevens het Stadshart binnen handbereik. De uitvalswegen naar A9 en A10 zijn tevens op korte afstand. Ook de internationale luchthaven Schiphol ligt op slechts een kwartier rijden. Op loopafstand is een buurtwinkelcentrum gelegen, evenals een tramhalte met een directe verbinding naar Amsterdam.

VvE Logger 2
– Actieve VvE onder professioneel beheer;
– Servicekosten bedragen € 322,15 per maand exclusief € 150,– per maand voorschot stookkosten, gas- en waterverbruik.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak ca. 87 m²;
– Bouwjaar ca. 1980;
– Isolatie door middel van dubbel glas;
– Warm water en verwarming middels blokverwarming
– Aanvullende clausules zullen in de koopakte worden opgenomen
– Vaste projectnotaris van toepassing
– Oplevering in overleg.

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf. Koper vrijwaart de medewerkers van Voorma & Millenaar makelaars o.g. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

Kenmerken

Algemeen
  • Vraagprijs € 365.000 k.k.
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg
Energie
    Bouw
    • Bouwjaar 1980
    • Soort bouw Bestaande bouw
    Buitenruimte
    • Type buitenruimte(s) Geen tuin
    • Hoofdtuin achterom Nee
    Oppervlakte en inhoud
    • Woonoppervlakte 87m2
    • Inhoud 278m3
    Indeling
    • Aantal verdiepingen 1
    • Aantal kamers 4
    • Slaapkamers 2

    Locatie en streetview