Molenlaan 15D

1422 XN Uithoorn
€ 990 per maand
110m2 oppervlakte
Kantoorruimte hoofdbestemming

Omschrijving

Een multifunctioneel kantoor- en/of bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur!

Bedrijfsruimte van ca. 61 m2 gelegen op de begane grond en kantoorruimte van ca. 49 m2 gelegen op de eerste etage.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein in Uithoorn is uitstekend te bereiken via de N201 met een rechtstreekse verbinding naar de A2 en de A4. Het bedrijfspand bevindt zich zeer dichtbij Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en Aalsmeer gelegen. Er is ook voldoende ruimte om vrij te parkeren. Met het openbaar vervoer is het pand tamelijk goed bereikbaar. Verschillende bushaltes zijn te vinden in de nabije omgeving.

Indeling:
Aan de voorkant bevinden zich zowel een voor- als overheaddeur. Deze geven toegang tot een grote ruimte met een meterkast, krachtstroom, gootsteen, radiatoren, brandhaspel en een brandslang. Via de houten trap krijgt u toegang tot de 1ste verdieping. Op deze verdieping bevindt zich nog een grote ruimte met open keuken. De keuken is voorzien van een rvs spoelbak, elektrische ventilatie, vaatwasser, houten aanrechtblad, 4-pits kookplaat, koelkast en een combi magnetron. Deze ruimte geeft ook toegang tot de badkamer voorzien van een wastafel, handdouche, elektrische ventilatie en een aparte toiletruimte. De opstelplaats voor de CV combiketel met kleine bergruimte zijn allen gelegen op deze verdieping. Deze verdieping is voorzien van een systeemplafond met TL verlichting evenals kabelgoten met PC aansluiting.

Bijzonderheden:
– Huurprijs € 990,00 per maand (inclusief servicekosten) te vermeerderen met de BTW;
– Borg € 1980,00, te vermeerderen met de BTW;
– Minimale huurperiode 24 maanden;
– De huurovereenkomst kan per direct ingaan;
– Energielabel A;
– CV ketel (bouwjaar 2009);
– Betonnen vloer begane grond;
– Laminaat vloer 1ste verdieping;
– Gestuukte wanden;
– Handmatige bediening overheaddeur;
– Vrij parkeren.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden bedrijfsunit gelegen op een centrale plek? Bel dan direct met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen.

**On our website you will find the Google translate option at the top right of the search bar in which you can select your preferred language.

Kenmerken

Algemeen
  • Vraagprijs € 990 per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding Direct
  • Hoofdbestemming Kantoorruimte
  • Energieklasse A
Bouw
  • Oppervlakte 110m2
Buitenruimte
  • Ligging Bedrijventerrein

Locatie en streetview