Makelaar Uithoorn

Zoekt u een ervaren makelaar die u kan helpen met de aankoop, verkoop, huur of verhuur van een woning in Uithoorn? Maar wilt u ook graag een makelaar die net dat extra stapje voor u kan nemen? Dan is Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij de makelaar die u zoekt! Bij ons staat een persoonlijke, vakkundige benadering en begeleiding centraal.

Woning en Bedrijfsmakelaardij

Wij zijn actief in zowel de particuliere als de zakelijke vastgoedmarkt. Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen en wij zijn werkzaam in een ruim gebied waar ook Uithoorn binnen valt.

Wij behandelen iedere klant persoonlijk en vanuit zijn of haar eigen individuele invalshoek. Continu├»teit is voor ons zeer belangrijk. Ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn. Wij komen na wat we zeggen en geven u een realistisch advies en beeld van de huidige markt. We zijn goed bereikbaar en reageren snel en accuraat op uw vragen. Daarbij proberen we u altijd zoveel mogelijk te ontzorgen. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning, of het huren en verhuren een spannend proces kan zijn. Daarom doen wij er alles aan om u te ontzorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden een volledig dienstenpakket waarbij we u met zoveel mogelijk zaken van dienst kunnen zijn. Ook werken wij veel voor en met Expats. Dat kan extra waardevol zijn als u uw huis bij ons in de verkoop of verhuur wilt zetten.

Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij kan u van dienst zijn met de volgende zaken;

  • Vrijblijvende waardebepaling
  • Verkoop van uw woning
  • Aankoopbegeleiding
  • Taxaties (wij leveren ook NWWI gevalideerde taxaties)
  • Hypotheekadvies
  • Het huren en verhuren van woningen
  • Het begeleiden van Expats op zoek naar een woning in de regio

Bent u al overtuigd?

Hebben we u al kunnen overtuigen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Indien u nog twijfelt kunt u onze beoordelingen bekijken om te lezen wat klanten over ons te vertellen hebben.