Huis kopen en verkopen

Wij zijn u graag van dienst bij de aan- en verkoop van een woning.

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar hebben wij de taak om u met raad en daad bij te staand tijdens de zoektocht naar uw ideale woning. Samen inventariseren wij uw wensen en gaan voor u op zoek. Wij houden u op de hoogte van het actuele aanbod in de regio waar door u uw kans vergroot om een aantrekkelijke woning tegen een gunstige prijs te kopen. Wij kunnen u begeleiden bij een aankoop zonder dat wij er emotioneel bij betrokken zijn. Als ervaren aankoopmakelaar kunnen wij bij de onderhandeling tegenwicht bieden aan de, eveneens ervaren, verkoopmakelaar. De aankoopmakelaar kent door zijn ervaring de kneepjes van het vak. Dit kan zeer waardevol zijn in de onderhandeling met een verkoopmakelaar. Natuurlijk helpen wij niet alleen bij de onderhandeling maar doen wij ook onderzoek naar alle relevante informatie inzake de woning die u zou willen kopen. U moet dan denken aan een mogelijk bestemmingsplan, verontreiniging van de grond, bouwkundige staat, bijzonderheden van de wijk etc. etc. 

Verkoopmakelaar

Bij de verkoop van uw woning worden particuliere aspirant kopers en makelaars op de hoogte gebracht van uw woning via onze website, Atsma.nl. Uw woning is ook terug te vinden op de site van VBO en Funda. Met een frisse presentatie in onze vitrine en een mooie brochure kunnen wij uw woning verder onder de aandacht brengen. Ook maken wij gebruik van social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Twitter. 

Wij geven graag een verkoopwaarde-indicatie van uw woning. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening en is geheel vrijblijvend. 

Ook onderhouden wij een gedegen collegiaal contact met onze collega-makelaars in de regio wat voor u ook een voordeel kan opleveren bij een aan- en/of verkoop van uw woning.

Deeldiensten Korting

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft met betrekking tot de diensten die wij als kantoor te bieden hebben inzake de makelaardij is het mogelijk gebruik te maken van deeldiensten. Hierdoor is het mogelijk bepaalde facetten in het traject van een aan- of verkoop zelf te doen. Vraag naar ons tarief inzake deeldiensten.

Als u zich aan het oriënteren bent voor een woning dan is het bij ons mogelijk om ons uw financiële situatie in kaart te laten brengen. In een geheel vrijblijvend gesprek kan een indicatie gegeven worden hoeveel u aan hypotheek kan krijgen. Dit zorgt er voor dat u heel gericht met ons kan zoeken naar een woning. Wij kunnen ook uw hypotheek verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Ook kunnen wij hierdoor een korting geven op ons tarief.

Werkgebied

Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Taxaties en Hypotheken kan u door het hele land bedienen. Maar wij zijn met name actief in de regio Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen en Uithoorn.