Verhuurd

Zuid-Afrikaweg 14 F 1432 DA Aalsmeer

Verhuurd

Omschrijving

Een gloednieuw multifunctioneel kantoor en/of bedrijfsruimte van 146 m2 met diverse voorzieningen in de buurt zoals winkels en groen. Nu beschikbaar voor de verhuur!

De bedrijfsunit is onderdeel van het moderne bedrijvencomplex ‘LAYERS’ te Aalsmeer. De begane grond van ca. 73 m2 verleent zich uitermate als bedrijfsruimte zoals bijvoorbeeld opslag of productie terwijl de eerste verdieping van ca. 73 m2 kan dienen als kantoor of showroom.

Bereikbaarheid:
Het Green Park Aalsmeer is een bedrijventerrein met innovatieve sierteelt en logistieke bedrijven. Met 2 parkeerplaatsen voor de deur, meerdere gemeenschappelijke parkeerplaatsen en de N201 om de hoek is de bedrijfsunit uitstekend te bereiken met de auto. Via de Middenweg N201 bent u in een mum van tijd op de snelwegen A4, A5 of A9 waardoor de luchthaven Schiphol, Utrecht, Amstelveen en Amsterdam erg snel bereikbaar zijn. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand. In directe omgeving zijn er bedrijven gevestigd zoals de Bakkersland, Bosman van Zaal, Duif internationaal en Paardekooper Verpakkingen.

Indeling:
Aan de voorkant bevinden zich de voordeur en de elektrische overheaddeur. Deze geven toegang tot een grote ruimte met meterkast voorzien van aansluitingen voor elektra, water en internet. Op de begane grond bevinden zich grote raampartijen aan de wegzijde en een dichte, vurenhouten trap met balustrade die toegang biedt tot de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een verdiepingsvloer waardoor het de mogelijkheid biedt om hier een kantoor te realiseren.

Bijzonderheden:
– Huurprijs € 1.750,- per maand (exclusief gas, water, elektra en internet) en te vermeerderen met de BTW;
– Borg € 3.500,-;
– Minimale huurperiode 12 maanden;
– De huurovereenkomst kan per direct ingaan;
– Bouwjaar 2022/2023;
– Bestemmingplan: bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 conform bestemmingsplan ‘Green Park Aalsmeer Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7;
– Elektrisch bedienbare overheaddeur;
– De bedrijfsunit beschikt over hoofdaansluitingen voor water, elektra en internet;
– Begane grond ca. 73 m2;
– Eerste verdieping ca. 73 m2;
– Monolithische afgewerkte en geïsoleerde begane grondvloer (ca. 1.000 kg/m²);
– Onafgewerkte kanaalplaten verdiepingsvloer (ca. 400 kg/m²);
– Dichte vurenhouten trap met balustrade naar de eerste verdieping;
– Vrij parkeergelegenheid aan de voorzijde van het bedrijfspand, waarvan 2 parkeerplaatsen in eigendom.

Wilt u hier uw bedrijf vestigen? Bel dan met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging.

**On our website you will find the Google translate option at the top right of the search bar in which you can select your preferred language.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verhuurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot dit object is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM of VBO) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het huurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent dit object, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhuur makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media