Verkocht

Genieweg 31 3641 RH Mijdrecht

Verkocht

Omschrijving

Gelegen op het Business Park Industrieweg in Mijdrecht aan de Genieweg 31 treft u dit ruime bedrijfspand met een BVO van ca. 141 m2. Het bedrijfspand is geschikt voor vele doeleinden zoals kantoor, opslag, garage etc. Ook beschikt het over genoeg parkeergelegenheid en is het uitstekend bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Business Park Industrieweg heeft een zeer gunstige ligging. Binnen enkele autominuten bent u op de N201 en de N196, in de nabijheid treft u ook de A2, A5, A12 en de A9. Het bedrijfspand heeft een uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. Ook zijn er voldoende OV mogelijkheden.

Indeling:
Begane grond:
De bedrijfsruimte is te bereiken middels een overheaddeur en/of separate voordeur. Middels de entree bereikt u de hal die toegang biedt tot de meterkast, uitstortgootsteen en de trap naar de eerste verdieping. De ruimte op de begane grond is voorzien van een inbouwkast en een handige vliering te bereiken met een ladder.
Eerste verdieping:
Middels de houten trap bereikt u de eerste verdieping. Deze verdieping is verdeeld in 2 werkruimtes en een badkamer. Het kantoor heeft een inpandige berging en een open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, afzuiginstallatie, combimagnetron en een hoge tafel met twee barkrukken. De badkamer is voorzien van een wastafel met 2 kranen, douche, zwevend toilet, elektrische ventilatie en handdoekradiator.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2008;
– Energielabel G;
– Eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer;
– Begane grond is voorzien van een vliering;
– Vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m2;
– Eerste verdieping is voorzien van een keuken en een badkamer;
– Cv-installatie Remeha 2017;
– Houten kozijnen;
– Handbediende overhead- en toegangsdeur;
– Vrij parkeren op het gehele industrieterrein;
– Bewoning is op basis van het vigerende bestemmingsplan niet toegestaan;
– VvE servicekosten € 77,00 per maand;
– Oplevering in overleg;
– Notaris: keuze koper, mits koopakte conform Model Ring Amsterdam wordt opgesteld;
– Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Heeft u interesse in dit bedrijfspand. Bel ons dan. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM of VBO) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
G

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Mijdrecht B 3008
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MDT01-B-3008
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media