Verkocht

Entrepotdok 49 A en B 1018 AD Amsterdam

Verkocht

Omschrijving

Gelegen in het historisch centrum van Amsterdam aan de Entrepotdok 49A en 49B treft u dit ruime, authentieke bedrijfspand van ca. 177 m2. Het bedrijfspand bestaat uit twee bedrijfsruimten die momenteel zijn samengevoegd, maar ook weer gemakkelijk zijn te splitsen door het plaatsen van een eenvoudige tussenmuur. Deze riante bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals fotostudio, muziekstudio, kantoor of opslag voor allerlei bedrijven waaronder horeca of internetwinkels. De grote ruimtes kunt u geheel naar eigen invulling inrichten of verbouwen.
De locatie beschikt over genoeg (betaalde) parkeergelegenheid en de bereikbaarheid is uitstekend. Het bedrijfspand bevindt zich op een zeer populaire en sfeervolle locatie met om de hoek het bruisende centrum van Amsterdam met al zijn hotspots. Dus voor de snelle bereikbaarheid en korte levertijd ideaal.

Bereikbaarheid:
Deze unieke bedrijfsruimte heeft een zeer gunstige ligging. Binnen enkele autominuten bent u op de A1 en de A10 en u kunt dichtbij parkeren in de parkeergarage ‘Markenhoven’ of op het parkeerterrein van Artis. In de nabijheid, aan de Prins Hendrikkade, treft u vele bus- en tramhaltes. Het Waterlooplein metrostation ligt op een loopafstand van amper 15 minuten. Het bedrijfspand heeft ook een uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Centraal Station en het NS-station Muiderpoort.

Indeling:
Begane grond:
De bedrijfsruimte is te bereiken via de poort ‘Middelburg’ onder het hoofdgebouw van het pakhuis. Middels de twee entrees voorzien van authentieke rode houten deuren, bereikt u de bedrijfsruimten 49A (ca 84 m2) en 49B (ca 93 m2) .
Het voorste deel van de bedrijfsruimte heeft een hoogte van 2.15 (onder de balken) en een achterste deel een hoogte van maar liefst 3.25 m (onder de balken). En omdat er momenteel geen scheidingsmuur staat tussen beide bedrijfsruimten, kan er nu optimaal gebruik gemaakt worden van de riante oppervlakte die het lage en hoge gedeelte gezamenlijk bieden. Ieder deel zijn eigen functie.
De beide open ruimten beschikken over een lengte van ruim 17 meter en breedte van ruim 5 meter. De volledige vloeroppervlakte is voorzien van grijs tapijt, de muren zijn netjes gestukt en recentelijk wit geschilderd. Er is een zeer functioneel hoog plafond met charmante houten balken en overal zijn plafondspots en stopcontacten aanwezig. Verder is er een toiletruimte met fonteintje en de twee meterkasten bevinden zich in het voorste gedeelte.

Bijzonderheden:
– Grote unieke bedrijfsruimte;
– Totale verhuurbaar vloeroppervlakte 177 m2;
– In hartje centrum;
– Snelle makkelijke bereikbaarheid;
– Goede parkeergelegenheid;
– Eenvoudig (terug) te splitsen in twee aparte bedrijfsruimten;
– Max hoogte tot balken 3.25 m;
– Voorzien van een tapijt vloer;
– Voorzien van plafondspots;
– Voorzien van stopcontacten rondom
– Mechanische ventilatie;
– Toilet met fonteintje aanwezig;
– Bouwjaar 1986;
– Energielabel A;
– Bruto vloeroppervlakte 220 m2;
– Netto vloeroppervlakte 195 m2;
– Betaald parkeren;
– Het bedrijfspand is onderdeel van de gezonde “VvE Entrepotdok II” beheerd door Alliante VvE diensten;
– VvE servicekosten ruimte 49A € 60,28 per maand / ruimte 49B € 60,28 per maand;
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 2061;
– Het gebouw is een rijksmonument;
– Oplevering in overleg;
– Notaris: keuze koper, mits koopakte conform Model Ring Amsterdam wordt opgesteld;
– Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Heeft u interesse in dit unieke bedrijfspand. Bel ons dan. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM of VBO) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam O 4274
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
Amste-O-4274
Perceelnaam
Amsterdam O 4274
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
Amste-O-4274
Bekijk alle kenmerken

Overige media