Dr. D. Boslaan 13 1181 VH Amstelveen

€ 1.300 per maand

Omschrijving

Gelegen op een toplocatie treft u deze kantoor- en/of praktijkruimte aan met een bruikbare oppervlakte van ca. 70 m2.

Bij binnenkomst treft u hier een eventuele wachtruimte met toegang tot de keuken – toiletruimte, kantoor- en/of praktijkruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Zowel de ‘’wachtruimte’’ als de kantoor- en/of praktijkruimte zijn voorzien van een voordeur. In de keuken staat een pentry opgesteld en heeft u vanuit de keuken toegang tot de toiletruimte. Op de eerste verdieping is nog een ruime kantoor- en/of praktijkruimte en deze is voorzien van een dakkapel, airconditioning en bergruimte.

Ligging:
De Dr. D. Boslaan is gelegen in de wijk Elsrijk, een zeer gewilde wijk en op steenworp afstand van het Stadshart Amstelveen. Winkel- en culturele voorzieningen zoals de internationale school, het Oude Dorp, het Stadshart met overdekt winkelcentrum en het Cobra Museum treft u op wandel afstand. De nabij gelegen A9 met directe aansluiting op de ring van Amsterdam is uitstekend en direct te bereiken per auto. Op loopafstand bevindt zich het busstation waar vandaan talloze busverbindingen vertrekken in de richting van o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Den Haag en Schiphol. Tramlijnen 5 en 51 vertrekken tevens vanaf het winkelcentrum.

De huurprijs bedraagt € 1300,00 per maand exclusief gas, water, elektra en internet.
De borg bedraagt € 2600,00.

Beschikbaar vanaf 1 januari 2024 met een minimale huurperiode van 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1960;
– Goede bereikbaarheid;
– Parkeren middels vergunning of met een blauwe schijf;

Heeft u interesse in deze goed onderhouden kantoor- en/of praktijkruimte? Bel dan met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.300 per maand
Aangeboden sinds
2 november 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Media