Buitenveldertselaan 158 G 1081 AB Amsterdam

€ 325.000 k.k.

Omschrijving

Gelegen in het winkelcentrum Rooswijck te Buitenveldert (Amsterdam) bieden wij deze fijne winkelunit te koop aan. Het restaurant Zuza’s Deli, die momenteel het pand huurt, is erg geliefd en staat bekend voor zijn dagverse producten. Het winkelcentrum bevindt zich op het verlengde van de Beneluxbaan, een zeer populaire verbindingsweg tussen Amstelveen en Amsterdam. Dus voor de snelle en brede bereikbaarheid ideaal.

Opleveringsniveau:
Het horeca-object met een vloeroppervlakte ca. 40 m2 zal in huidige staat, in verhuurde staat en gebruik, worden opgeleverd.

BEREIKBAARHEID:
Het restaurant is gelegen op een zeer levendige locatie. Niet alleen komen mensen hier voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook kantoormedewerkers van de vele kantoren rondom en studenten van de Uva weten het winkelcentrum te vinden. De toegankelijkheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is uitstekend. Binnen enkele autominuten bent u op de ringweg A10, Zuidas, Amstelveen, Gelderlandplein, Station Zuid, Amsterdamse Bos en de RAI. De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Voor de deur treft u vele bus- en tramhaltes richting o.a. Amsterdam Centraal.

INDELING:
Begane grond:
Deze winkelunit is te bereiken via het bruisende winkelcentrum aan de Buitenveldertselaan. Doordat de zaak gelegen is op een klein pleintje is er een klein terras aanwezig met plaats voor circa 12 personen. Het gezellig terras is ten opzichte van de zon goed gelegen en biedt u toegang tot de entree van het restaurant. Via grote schuifdeuren betreed u het restaurant die u toegang biedt tot een zit gedeelte, bar en een voorbereidingskeuken. Tevens is er een toilet aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
– Over te nemen in verhuurde staat (per 1 juli € 2482,68 per maand / € 29.792,04 per jaar);
– Huur gemeentegrond € 641,72 per maand / € 7700,64 per jaar);
– Bouwjaar 2014;
– Voorzien van een kunststof pui met schuifdeuren met dubbel glas;
– Vloer is voorzien van plavuizen;
– Voorzien van een plat, stalen dak;
– Totale vloeroppervlakte ca. 40 m2;
– Voorzien van twee buitenkranen;
– Voldoende parkeergelegenheid met blauwe schijf;
– Recht van opstal;
– Oplevering in overleg;
– Notaris: keuze koper, mits koopakte conform Model Ring Amsterdam wordt opgesteld;
– Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Heeft u interesse in deze charmante kiosk op een top locatie. Bel ons dan. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM of VBO) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 325.000 kosten koper
Aangeboden sinds
29 juni 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
40 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 4384
Oppervlakte
40 m²
Perceel
Amste-AK-4384
Bekijk alle kenmerken

Overige media